BESCHIKBAARHEDEN / TARIEVEN
 Van :
 Tot :
  Accommodaties :
Kampeerplaats Verhuur
INTERACTIEVE KAART & 360°
plan camping drome
PRAKTISCHE INFO
Onze tarieven
Boekingsformulier
Inventaris huuraccommodaties
Plattegrond van de camping

Camping l'Hirondelle ****
Bois St Férréol - 26410 Menglon
Tél : +33 (0)4 75 21 82 08
Fax : +33 (0)4 75 21 82 85
Vidéos du camping - drome
 
 
Vous devez mettre à jour votre Flash Player pour afficher de façon optimal ce site. Pour télécharger le Flash Player Clic here
 
IN DIRECT CONTACT MET DE NATUUR
De standaard kampeerplaatsen zijn exclusief dankzij hun ligging op met bomen afgeschermde open plekken, wat een ècht natuurlijk sfeertje geeft.

De comfort kampeerplaatsen zijn grote plaatsen die op schaduwrijke open plekken liggen, of aan de rand van het bos. De plekken aan de rand van het bos hebben een breed uitzicht op de vallei en de bergen. Sommige plaatsen hebben een bijkomend « tuintje » van 200 m2; een fijne extra leefruimte.

NIEUW IN 2011
Comfort kampeerplaatsen met gezinssanitair,
met een oppervlakte van 200 tot 400m2, liggen aan de oostelijke rand van het bos met uitzicht op de vallei. Al deze kampeerplaatsen hebben een eigen sanitairblok (1,60m x 1,60m) met een douche, een wastafel en een WC, op een afstand van 10 tot 30m van de plaats. Bij aankomst wordt er een sleutel overhandigd voor het eigen onderhoud van het sanitair.
     Bekijk de tarieven             Boeken
Promotion Camping Hirondelle - Drome
Verblijf
Een verblijf van één week,
Voor 6 personen, vanaf

127,40 €
 
Actualite Camping Hirondelle - Drome

LOW SEASON DISCOUNT!

Take advantage of our LOW SEASON offers (= May, June and September) up to -20% for an accommodation and -25% for a pitch.